Over Martijn en Marleen en de ideeën achter deze Bed & Breakfast… Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

Als eigenaren van Bed & Breakfast Den Marienborch én Bed & Boshuisje willen wij onze gasten graag een uniek en karakteristiek plekje bieden. Al jaren droomden wij van een eigen B&B of kleine horecagelegenheid. We vinden het altijd een sport om de onontdekte en bijzondere plekjes te vinden. Hoe leuk is het dan als je dit zelf tot uitvoering kan brengen? De zoektocht naar een geschikt karakteristiek pand bracht ons in Doesburg. Voor ons biedt dit monumentale stadje een ideale mix van cultuur, natuur en het stadse leven. Ook zijn er voldoende mogelijkheden op culinair gebied, wat zeker niet onbelangrijk is!

Om de sfeer van het pand te benadrukken zijn de kamers zo veel mogelijk ingericht met unieke, oude meubels met een verhaal. Gastvrijheid, privacy en comfort staan voorop. Daarnaast doen we er alles aan om elke keer weer een unieke beleving te bieden. Dit zit hem vaak in kleine dingen, die je zelf zult ervaren tijdens je verblijf. Samen met onze Ierse Setter Jip verwelkomen wij je graag!

Bed & Boshuisje

Van het één komt het ander.. Daarom verhuren wij sinds het voorjaar van 2018 ook een huisje in het bos. Hierdoor kunnen we nog meer mensen laten genieten van een uniek en bijzonder plekje! Dit drie-persoons vakantiehuisje ligt in de bossen van Holten, nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Als je op zoek bent naar rust, vrijheid en natuur dan is dit zeker een aanrader! Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Bed & Boshuisje.