Wij hebben een passie voor lekker eten en drinken, die wij graag delen. Of het nu buiten de deur is of ‘thuis’, mogelijkheden zijn er volop!
 

Lekker genieten van een hapje, drankje of maaltijd op je kamer? Dat kan! Hieronder staan de mogelijkheden om bij B&B Den Marienborch te eten*. Bij mooi weer kan dat ook buiten met onze picknickmand!

Borrelplankje

Heerlijk genieten van verschillende kleine hapjes (o.a. kaas, noten, charcuterie, olijven..). Ideaal om even te ontspannen bij aankomst; ook heerlijk om bij neer te ploffen na een dagje Doesburg te hebben verkend. De plank is ruim voldoende voor twee en kost € 15,-.

Bourgondische maaltijdplank

Geen zin (meer) om de deur uit te gaan? Geniet dan lekker van een bourgondische maaltijdplank! Deze 80 cm lange plank is gevuld met diverse warme en koude hapjes, brood, dips… Wij bezorgen de plank inclusief voor- en nagerechtje op de gewenste tijd op je kamer, zodat jullie in alle rust en in eigen tempo kunnen genieten van het lekkers. Een bourgondische maaltijdplank voor twee personen kost € 45,- en € 55,- inclusief een fles wijn (wit/rood/rosé).

bourgondische maaltijdplank B&B Den Marienborch

Picknickmand

Met een goed gevulde mand lekker neerstrijken in het stadspark of aan de IJssel! De mand is gevuld met hartige en zoete gerechtjes (denk aan quiche, salade, muffins/gebak, fruit…) en koffie, thee of een fles wijn naar keuze. Ook krijg je een kleedje, servies en bestek mee. Een picknickmand voor twee personen kost € 35,- met koffie/thee en € 45,- met wijn (wit/rood/rosé).

*Op reservering. Eventuele allergieën of (dieet)wensen kunnen vooraf aan ons worden doorgegeven. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van lokale en streekproducten.

Drinken in de B&B

Bubbels of een fles wijn naar keuze (wit/rood/rosé) met luxe bonbons bij aankomst € 15,-. Koffie (Nespresso) en thee zijn aanwezig.

Uit eten

In de buurt zijn er diverse restaurants en eetcafés om heerlijk te eten of alleen wat te drinken. Doesburg heeft een ruime variatie in horeca, dus vraag gerust naar onze tips! Om het nog makkelijker te maken kun je ook kiezen voor een arrangement.