Kom lekker genieten en kies voor gemak met één van onze leuke arrangementen! Een arrangement op maat is ook mogelijk…

 

Proeven & Slapen

Geheel verzorgd, nergens meer aan hoeven denken? Kies dan voor het Proeven & Slapen arrangement, bestaande uit twee overnachtingen met ontbijt én diner! Je wordt ontvangen met bubbels en bonbons. De eerste avond hoef je de deur niet uit, want dan bereiden wij voor jullie een bourgondische maaltijdplank, inclusief voor- en nagerechtje. Deze plank is gevuld met allerlei lekkere hapjes, waarvan je in alle rust op je kamer kan genieten. Een fles wijn zit erbij. De tweede avond gaan jullie genieten van een avondvullende 10-gangen proeverij, inclusief drankjes (huiswijn, tapbier, frisdrank, koffie en thee) bij Brasserie Het Zesde Zintuig. Ideaal, omdat dit restaurant zich in dezelfde straat bevindt als de B&B. De prijs is €345,- o.b.v. twee personen o.v.v. beschikbaarheid in het restaurant.

Mosterdarrangement

Doesburg staat bekend om de ambachtelijk gemaakte ‘Doesburgsche mosterd’. Daarom hebben wij dit unieke arrangement samengesteld op basis van twee overnachtingen inclusief ontbijt. Bij aankomst krijgen jullie een drankje en mosterdbonbons. Ook liggen er toegangskaartjes voor de Doesburgsche Mosterdfabriek en museum voor jullie klaar (geopend di t/m za). In Stadsbierhuys de Waag wordt de mosterd verwerkt tot heerlijke Doesburgse mosterdsoep. Hier krijg je een kop mosterdsoep naar keuze (vlees/vis/vegetarisch) met koffie, thee of fris. Tot slot krijg je een potje echte Doesburgsche Mosterd mee naar huis. De prijs is €235,- o.b.v. twee personen.

Route de Brocante arrangement

De Achterhoek barst van de leuke brocante adresjes! Combineer je zoektocht naar mooie oude spulletjes met een (auto)rit door de prachtige landschappen van de streek. Dit alles lekker in eigen tempo! Je krijgt twee overnachtingen met ontbijt en het boekje ‘BrocanteRitjes’. Dit boekje beschrijft vier mooie routes die langs brocantewinkels, musea, landhuizen en boerderijen voeren. Een aanrader vanuit de B&B is brocante ritje Oude IJssel. Deze rit van ca. 50 km loopt door Gaanderen, Doetinchem, Hummelo, Drempt, Doesburg en Zutphen. Pauzeren doe je met onze ‘high tea mand’, gevuld met allerlei heerlijke zoetigheden, minisandwiches en thee. De prijs is €240,- o.b.v twee personen.

Boeken

Om een arrangement te boeken, klik hier. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op tweepersoons gebruik van de Martinikamer . Wil je een arrangement boeken voor jezelf of voor meer dan twee personen, vraag dan even naar de tarieven. Niet helemaal wat je zoekt? Geen punt, wij adviseren graag over een arrangement op maat of een combinatie.